Vishandel Zeewater

Wij zijn vishandel zeewater, graag stellen wij ons voor.
Het bereiden van kibbeling, haring en Fish and chips. Dat is hoe ieder dat doet op zijn eigen manier de ene manier is beter dan de andere manier. Maar een viswinkel is zo veel meer winkel, hier is ons verhaal.
Sinds 1880 en 5 generatie terug gaat onze passie?voor vis met onze familie door de eeuw heen en bestaat nu 138 jaar (bekijk onze geschiedenis). Het begon met Tiras Waninge die met een hondenkar pakketjes rond bracht (dat was in de tijd net zo gebruikelijk als nu een Post NL busje is. Hij begon in de vis zie hier een foto:

 

 

 

Nu 138 jaar later hebben we de traditionele viswinkel ietwat omgegooid met nog wel traditie producten sommige echter in een nieuw jasje (zowel de winkel als de producten).


Waar staan wij voor

Ons doel is NO NONSENSE vis is vis en moet gewoon goed zijn. Tuurlijk willen we uw verwachtingen overtreffen, dat doen we met onze passie en kennis.?Om u te voorzien van eerlijke smakelijke duurzame vis producten, naast het traditionele assortiment proberen we onze klanten altijd te verassen met lekkers uit ZEEWATER.?Kom langs en ervaar onze winkel.

We verheugen ons op uw komst en vertellen u graag over de zee