Bij Fish and Chips gaat het niet alleen om de vis, de vis maken wij van kabeljauw filet. Het gaat om de soort friet, versheid van de olie en het sausje dat je er bij krijgt. Deze combinatie van factoren zorgen ervoor welk eindresultaat je krijgt, Fish and Chips Zeewater style.

 

Naast kibbeling haring en sashimi verkopen wij ook fish and chips. Wij krijgen veel mensen uit Engeland in onze winkel, de Jordaan is een smeltkroes van mensen die zijn neergestreken in Amsterdam. Veelal krijgen wij het compliment dat onze Fish and chips lekkerder is dan die uit Engeland. Of jij dat ook zo vindt, kom langs en ervaar.

 

 

Van belang bij Fish and Chips:

  1. De soort vis
  2. Het soort beslag
  3. De versheid van de olie waarin je frituurt
  4. De dikte van het beslag
  5. Hoe lang je de vis laat bakken
  6. gebruik je kibbeling of lekkerbek als vis ingredient
  7. Welke soort aardappel gebruik je voor de friet?
  8. Het sausje, welke sausje kies je? Zeewater mayonaise – ravigotesaus – knoflooksaus – cocktailsaus

Wij raden aan onze Zeewater mayonaise, enjoy!!!!